camillasvirrvarr

Direktlänk till inlägg 30 mars 2011

Svar på fråga

Av Camilla - 30 mars 2011 08:48

Jag fick en fråga av Anna i frågerutan, "Varför har du lösenord på din blogg?" Tänkte jag svarar här ifall någon mer undrar...


Jag hade en öppen blogg fram till att Olivia föddes, men efter det har det, och gör fortfarande inte, kännts rätt att skriva och lägga upp bilder på någon som inte kan försvara sig. Det finns så mycket dumskallar och svin bland oss och det vill jag bespara Olivia ifrån så mycket det går.

Sen kanske ni har märkt att det inte förekommer bilder på någon annan i familjen, samma där. Det är jag som bloggar, då ska ingen annan behöva "lida". Jag tycker det inte är schysst att lägga ut bilder på någon annan utan deras vetskap tex.
Så alltså. Jag har lösenord för det känns bäst så.


Vill du läsa mina inlägg är du välkommen att maila mig på c_lind86@hotmail.com så kanske du får ett lösenord tillbaka ;)

 
ANNONS
 
Linnea- Ebba mamma

Linnea- Ebba mamma

2 april 2011 17:24

Taack så jätte mycket!
Tapeterna heter Harlequin :)

http://linneagranstrom.blogg.se

 
Linnea- Ebba mamma

Linnea- Ebba mamma

2 april 2011 17:58

Oj jag har ingen aning och vi har inte kvar pappret som var runt om tapeterna eller vad man ska säga men själva kollektionen heter "What a hoot" om jag inte svammlar :)

http://linneagranstrom.blogg.se

 
Sandra

Sandra

11 april 2011 20:01

Hej!

Emilio älskar verkligen aktivitetsbordet :) Han blir helt lyrisk när han får stå och pilla på det. Det är köpt på Barnens hus.

http://sandrazzz.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se